Prijavljeno PU bjelovarsko-bilogorskoj

U subotu, 05. svibnja, oko 20.30 sati, u Grubišnom Polju, u Ulici Rudolfa Roupeca, u ugostiteljskom objektu javni red i mir narušavao 41-godišnjak na način što je tražio alkoholno piće od konobarice koja mu je zbog vidno alkoholiziranog stanja odbila dati pa je počeo vikati i galamiti te lupati pivskom bocom po šanku.

U nedjelju, 06. svibnja, oko 22.40 sati, u Čazmi, na Trgu čazmanskog kaptola, na tržnici, javni red i mir su remetili 28-godišnjak i 38-godišnjak koji su glasno vikali i galamili jedan na drugoga, a potom se i potukli. Obojica su alkotestirani, kod 28-godišnjaka je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,94 g/kg, dok je kod 38-godišnjaka utvrđena koncentracija od 2,50g/kg.

Nešto ranije istog dana, u Velikoj Trnovitici, na nogometnom igralištu 44-godišnjak je narušavao javni red i mir, na način da je po završetku nogometne utakmice revoltiran stalnim provokacijama na račun njegove igre prišao 22-godišnjak i udario ga šakom u predjelu potiljka.

Protiv svih počinitelja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijede prijave nadležnom Prekršajnom sudu.

Još u srijedu, 02. svibnja, poslijepodne, u Brezi, netko je iz parkiranog i nezaključanog osobnog automobila ukrao mobitel vrijedan 3750 kuna.

U razdoblju od 27. do 29. travnja, nepoznati počinitelje je iz nezaključanog dvorišta streljane i lovačke kuće vlasništvo lovačkog društva iz Hercegovca, a koja se nalazi na nenaseljenom dijelu ceste između Hercegovca i Velikih Zdenaca, ukrao 15 metara pletiva žice visine 120 cm, čime je lovačkom društvu pričinjena šteta od oko 300 kuna.

Nepoznati počinitelj je najvjerojatnije tijekom noći 05./06. svibnja, sa polja koje se nalazi u blizini Begovače, ukrao dvije armaturne mreže, čime je vlasnici pričinjena šteta od oko 350 kuna.

 

Izvor: PU bjelovarsko-bilogorska.hr

 

 

Odgovori