Prijavite se na besplatni seminar “Poslovni uzlet BBŽ” koji će se održati 24. svibnja 2018.

24. svibnja u HGK-Županijskoj komori Bjelovar s početkom u 10 sati održat će besplatni seminar o povlačenju sredstava iz EU fondova „Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije“.

Bjelovarsko-bilogorska županija svoje gospodarstvo temelji na razvoju poljoprivredne proizvodnje, uzgoju stoke, slatkovodnom ribnjačarstvu te u zadnje vrijeme sve više na razvoju poduzetničke scene.

Važan korak u profiliranju napredne i uspješne županije su besplatne edukacije Poslovnog uzleta.

Već drugu godinu zaredom, Poslovni dnevnik u suradnji s Bjelovarsko-bilogorskom županijom nastavlja s besplatnim edukativnim danom za ambiciozne poduzetnike. Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika, Vladimir Nišević i župan Bjelovarsko-bilogorske županije, Damir Bajs. Po završetku uvodnog dijela održat će se panel diskusija “Razvoj poduzetništva u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i uspješno realizirani EU projekti“ na kojoj će sudjelovati uspješni lokalni poduzetnici i svojom pričom i iskustvom pokušati motivirati te potaknuti sve prisutne na unaprjeđenje poslovanja kroz korištenje fondova koje nudi Europska unija.

Izdvajamo i seminar „EU fondovi kao mogućnost financiranja za poduzetnike“ na kojem će sudionici imati priliku naučiti što su fondovi Europske unije, koja su pravila korištenja fondova te što se sve financira. Po završetku seminara, održat će se i interaktivna radionica „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?“ na kojoj će se sudionicima objasniti izrada projektnog prijedloga koji se sastoji od niza prijavnih obrazaca.

Sudjelovanje na Poslovnom uzletu Bjelovarsko-bilogorske županije je besplatno uz prethodnu najavu dolaska na broja telefona 01/6326-028 ili e-mail adrese: [email protected], a broj slobodnih mjesta je ograničen.

Izvor: BBŽ

Odgovori