Do Zelenog brijega 54 od centra je nekih malo više od dva kilometra. Položaj uzvišen u okruženju pašnjaka, livada, potoka… Boja u nazivu brijega na navedenoj adresi dominira i zimi kad nema snijega. Objekti znalački uklopljeni u prirodni ambijent. Restoran uređen u rustikalnom stilu, asocijativno vraća u prošlost kada je pokućstvo bilo nekako univerzalno, starinski drveni ormari, sanduci, škrinje, izložena stara kuhinja, petrolejske svjetiljke, lavor, sapun, stara pegla na žar, udobna fotelja, pletivo pokraj fotelje, gramofon na navijanje, stari dobri radio, kamin na drva… Povratak u prošlost do kojeg se laganim hodom iz centra dođe za manje od pola sata, tako drugačiji od svih postojećih ugostiteljskih objekata u gradu. Sve to je novi ugostiteljski objekt Greenberg u koji nas je prije svečanog otvorenja uveo Nino Medaković.

Da se ne zaboravi Nino je s timom ljudi s kojima je okružen pokretač programa koji su u Daruvaru postali sastavnica kalendara godišnjih događanja. Kako kaže za Greenberg Nino Medaković odlučili su napraviti inovaciju u gradu tipa restorana spajanjem prirode i društva s kuhinjom kao kultnim mjestom i jedinstvenom ponudom jela. Pronašli su partnera, suvlasnika i kuhara, čovjeka iz Našica koji je prošao svijet u kojem je stekao znanja i vještine.

On je Marin Kelbasa supruga je Daruvarčanka i nakon što je prošao složene edukacije vratio se u Daruvar u Greenberg. Namirnice za kuhinju Greenberga su domaći proizvodi iz Zelene i Plave Hrvatske a specijaliteta Greenberg kuhinje bit će više uz napomenu kako se restoran otvara u ponedjeljak 10. veljače i radit će svaki dan od 8 do 23 sata a vikendom po potrebi i duže. Bit će to i uređen prostor za dječju igru a već imaju i mali zoološki vrt, s kozicama, prasčićima, zečevima…Zaposlenih je 10-tak, uigran su tim i ozbiljno su zasukali rukave, lokacija je čista idejna inspiracija u planu je stavljanje u funkciju smještajnih kapaciteta. Prostor je idealan za organizaciju zahtjevnijih tematskih i programskih cjelina. Neka restoran najprije osvoji ljude, pozvani ste doći, provjeriti i degustirati ponudu po preporuci šefa kuhinje Greenberga od ponedjeljka 10.veljače…(i.i.l.)