Foto/ 1. mjesto: Dejan Adžić: Polja kamilice na Bilogori, Bjelovarsko-bilogorska županija

Završen je osmi krug foto natječaja „Volim svoju županiju“, a odabrane su najbolje fotografije u tri kategorije.

Prva mjesta u tri kategorije pripala su fotografijama iz Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Krapinsko-zagorske županije, a glasanje za najbolju fotografiju prema mišljenju publike otvoreno je dva tjedna i bira se online glasanjem.

Kao tri najbolje fotografije odabrane su „Polja kamilice” Dejana Adžića iz Bjelovarsko-bilogorske županije, „ Plivarica-Urinj, rafinerija” Dragana Nišlera iz Primorsko-goranske županije te „Velebit” Mladena Radolovića iz Zadarske županije.

U kategoriji ”fotografije snimljene dronom”, prvo je mjesto osvojio Filip Glas iz Krapinsko-zagorske županije s fotografijom „Mladi orač”, a u kategoriji fotografije koje su snimili Hrvati izvan RH Ivana Gotić iz Koprivničko-križevačke županije s fotografijom „Sreća”.

Foto/Filip Glas: Mladi orač, Krapinsko-zagorska županija

Najbolju fotografiju u četvrtoj kategoriji bira publika, odnosno posjetitelji https://volimzup.hrvzz.hr . U konkurenciju ulaze sve odabrane fotografije osim onih koje su osvojile prva mjesta u odabranim kategorijama, odnosno koje su osvojile glavnu nagradu – digitalnu akcijsku kameru GoPro Hero 12.

Sve fotografije možete pogledati OVDJE