Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodnih nepogoda obavještava poljoprivrednike i sve zainteresirane građane da je otvoren postupak prijave šteta uzrokovanih nedavnom tučom koja je pogodila ovaj kraj 27. lipnja 2024. godine. Svi pogođeni mogu podnijeti prijave od 8 do 14 sati svakog radnog dana do 8. srpnja 2024. godine.

Prijave se zaprimaju u prostoru Gradske uprave u Čazmi, na adresi Trg Čazmanskog kaptola 13, gdje je postavljen poštanski sandučić lijevo od ulaza u zgradu. Alternativno, prijave se mogu poslati putem e-maila na adresu drazen.dupor@cazma.hr.

Za prijavu je potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Obrazac prijave – Dostupan je na internetskoj stranici Grada Čazme, u nastavku ovog teksta i na ulazu u zgradu Gradske uprave.
  2. Prva stranica prijave poticaja (MIBPG) za 2024. godinu te preslika stranice s prijavom površina za poticaje.
  3. Privola/suglasnost za obradu i objavu osobnih podataka.

Iz Grada Čazme pozivaju sve pogođene tučom da pravovremeno prijave štetu. Pravovremena prijava i potpuna dokumentacija ključni su za brzo rješavanje zahtjeva i adekvatnu procjenu nastale štete.

Za dodatne informacije možete se obratiti direktno na navedeni e-mail ili posjetiti Gradsku upravu u radnom vremenu. Nemojte propustiti priliku da prijavite štetu i osigurate si odgovarajuću naknadu za pretrpljene gubitke.