U organizaciji Sportskih igara mladih i KK Borik Bjelovar u četvrtak, 4. srpnja od 16 sati očekuju nas turniri u uličnoj košarci, za kategorije 2009. godište i mlađi te 2011. godište i mlađi u ženskoj i muškoj konkurenciji, u prekrasnoj Park šumi Borik.

Prijave na turnir su potpuno besplatne i dostupne putem internetske stranice https://prijava.sportskeigremladih.com/hr/registracija/1, ili direktno na e-mail ivan.siprak7@gmail.com ili pola sata prije početka turnira.

Pobjednici Kinder Joy turnira u uličnoj košarci u Bjelovaru plasirat će se na Državnoj završnici Plazma Sportskih igara mladih koja se ove godine održava u Rijeci od 20. srpnja do 1.kolovoza. Na Državnoj završnici okupit će se mladi sportaši iz cijele Hrvatske, a u Rijeci će se imati priliku kupati,družiti, igrait i natjecati i to potpuno besplatno.

Plazma Sportske igre mladih najveća su sportsko-amaterska manifestacija u Europi, a održavaju se u kontinuitetu od 1996. godine. Igre pružaju priliku djeci osnovnoškolske i srednjoškolske dobi da potpuno besplatno od siječnja do kolovoza sudjeluju u natjecanjima u 10 sportskih disciplina (graničaru i atletici u sklopu Telemach Dana sporta, Coca-Cola Cup, Tommy turnir u malom nogometu, Kinder joy turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, MIS turnir u odbojci, PAKET24 cup u tenisu, stolni tenis, odbojka na pijesku, FIDE turni u šahu).

Plazma Sportske igre mladih aktivne su u 4 zemlje: Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Sloveniji, čiji će se pobjednici Državnih završnica družiti i natjecati u Splitu krajem kolovoza u sklopu Međunarodne završnice. U ovogodišnjoj 28. sezoni na Igrama će sudjelovati više od 300.000 djece i mladih.

Dođite, podržite mlade sportaše i uživajte u sportskom duhu i natjecateljskom uzbuđenju na jedistvenom sportskom terenu u Park šumi Borik!