Taekwondo klub Fox izveo je sjajan nastup na juniorskom prvenstvu Hrvatske koje se održalo u Ivanjoj Reki. Članovi kluba pokazali su izvanrednu vještinu i postigli značajne uspjehe.

Paulina Kovačić ostvarila je pobjedu u jednoj borbi, dok je u drugoj borbi, koja je bila borba za medalju, nažalost izgubila. Victoria Oslovar osvojila je brončanu medalju s dvije pobjede, a isto postignuće ostvario je i Teo Sambolek.

Patrik Hajduković osvojio je srebrnu medalju, čime je osigurao ulazak u hrvatsku reprezentaciju i nastup na svjetskom prvenstvu u Koreji, budući da je na dva kriterijska turnira bio najbolji. Ema Bugarinović, koja je već dvije godine zaredom prvakinja države, osvojila je zlato na sve tri kriterijska turnira ove godine, uključujući i prvenstvo države. Ove godine osvojila je sedam zlatnih medalja na sedam turnira, čime su i ona i Patrik Hajduković osigurali svoje mjesto na svjetskom prvenstvu u Koreji.

Djevojke su ekipno zauzele 5. mjesto u Hrvatskoj, unatoč jakoj konkurenciji. Sve natjecatelje vodio je trener Feđa Medak. Klub ovim putem zahvaljuje svim roditeljima i simpatizerima kluba na podršci, potpori i ljubavi koju pružaju.