Ovih dana s rastućim temperaturama brojni građani potražili su osvježenje na bazenu u Velikom Grđevcu. Sportsko-rekreacijski centar Veliki Grđevac nudi raznolike sadržaje za sve generacije, pružajući idealno mjesto za bijeg od ljetnih vrućina.

Centar se može pohvaliti s nekoliko bazena koji zadovoljavaju različite potrebe posjetitelja. Glavni bazen, dovoljno je dubok za ozbiljnije plivače, dok je plitki bazen s dvije “gljive” savršen za djecu. Za one koji traže opuštanje, hidromasažni bazen s ljekovitom vodom pruža dodatni užitak i relaksaciju.

Osim bazena, centar nudi i brojne druge sportske i rekreativne sadržaje. Veliko dječje igralište uvijek je puno smijeha i igre, dok teniski i odbojkaški tereni privlače ljubitelje sporta. Sala s biljar stolom, stolom za stolni tenis te stolni nogomet, pružajući zabavu za cijelu obitelj.

Za vrijeme rada bazena, posjetitelji mogu uživati u raznovrsnim osvježavajućim pićima, sladoledima i hrani koje nudi ugostiteljski objekt smješten unutar centra. Ovaj dodatni sadržaj čini boravak još ugodnijim i praktičnijim.

Posebna pogodnost je besplatan ulaz za djecu do sedam godina starosti, dok djeca do petnaest godina plaćaju dnevnu ulaznicu od tri eura. Za odrasle, cijena ulaznice iznosi četiri eura, što centar čini pristupačnim za većinu građana.

Sportsko-rekreacijski centar Veliki Grđevac svojim bogatim sadržajem i povoljnim cijenama privlači sve veći broj posjetitelja, pružajući im osvježenje i zabavu tijekom vrućih ljetnih dana.