Bazen u Šandrovcu svečano je otvorio svoja vrata posjetiteljima, donoseći niz noviteta koji će zasigurno unaprijediti iskustvo svih gostiju.

Ugostiteljski objekt je proširen i renoviran, čime je značajno poboljšana ponuda hrane. Novi prostor za pripremu hrane omogućuje bogatiji izbor jela, uključujući roštilj i pizzu, zahvaljujući novopostavljenoj peći i uvođenju plina umjesto struje.

Okoliš bazena također je osvježen, a ove sezone čistoću dna bazena održavat će robot, što predstavlja dodatni korak ka modernizaciji i unapređenju usluga.

Načelnik Dario Halauš naglašava važnost ovih ulaganja. “Svake godine nastojimo nešto poboljšati na prostoru bazena kako bismo našim posjetiteljima pružili što bolji ugođaj i iskustvo. Ove godine, uz robot za čišćenje, proširili smo i obogatili ponudu hrane, čime želimo privući još veći broj gostiju,” istaknuo je Halauš.

Od 24. lipnja počinju i upisi u školu plivanja. Prijave se mogu obaviti putem telefona na broj 043/874 128, a dobna granica za upis je do 14 godina. Općina sufinancira cijenu škole plivanja za polaznike s područja općina Severin, Veliko Trojstvo i Šandrovac, dok je za sve ostale cijena 30 eura po polazniku.

Jučer je bazen obišao župan Marko Marušić, u pratnji načelnika Daria Halauša, čime je svečano obilježen početak nove sezone i svih uvedenih poboljšanja.