U organizaciji Rukometnog Saveza Bjelovarsko-bilogorske županije i RK Bjelovar održana je treća sezona Mini rukometa međužupanijske lige Sjever za dječake i djevojčice rođene 2014. i mlađe.

Održano je ukupno devet turnira, koji su bili prava promocija rukometa i dokaz popularnosti ovog sporta jer je ukupno sudjelovalo više od 300 djece s prostora Bjelovarsko-bilogorske županije, Virovitičko-podravske županije, Koprivničko-križevačke županije, Varaždinske županije i Zagrebačke županije.

Djevojčice

U konkurenciji djevojčica sudjelovalo je 18 ekipa. Nakon 280 odigranih susreta, djevojčice ŽRK 1234 Virovitica zasluženo su primile od voditelja natjecanja, prof. Davora Lamze pobjednički pehar, ostvarivši 36 pobjeda i samo dva poraza. Drugo mjesto pripalo je djevojčicama ŽRK Đurđevac, dok su djevojčice ŽRK Koka zauzele treće mjesto.

Od županijskih predstavnica, najuspješnije su bile djevojčice ŽRK Veliko Trojstvo, koje su zauzele ukupno peto mjesto. Osim njih, nastupale su i djevojčice ŽRK Bjelovar s tri ekipe te ekipe ŽRK Daruvar i ŽRK Garešnica.

Dječaci

U konkurenciji dječaka sudjelovalo je ukupno 15 ekipa. Nakon više od 220 odigranih utakmica, pobjednik je odlučen u posljednjem susretu, u kojem su u izrazito borbenoj utakmici dječaci ekipe RK Bjelovar 1 pobijedili dječake RK Ivanska rezultatom 8:5. Zahvaljujući boljem omjeru u međusobnim susretima, ekipa RK Bjelovar 1 odnijela je pobjednički pehar u Bjelovar, jer su obje ekipe završile ligu s istim brojem bodova. Treće mjesto u konkurenciji dječaka osvojili su dječaci RK Pakrac.

Od županijskih predstavnika, osim nabrojanih, nastupili su dječaci RK Bjelovar s još tri ekipe, zatim mladi rukometaši RŠD Ilova iz Grubišnog Polja s dvije ekipe, te dječaci RK Daruvar i RK Garešnica.