Bjelovar se ovoga tjedna pretvorio u epicentar glazbenih događanja zahvaljujući Terezijani, koja je započela u četvrtak, 13. lipnja, spektakularnim nastupom Big Banda Bjelovar. Posebni gosti večeri bili su ovogodišnji pobjednik showa “The Voice”, Martin Kosovec, te istinska glazbena diva Vanna. Njihovi nastupi zagrijali su publiku i pripremili je za koncert legendarnog Parnog valjka, koji je uslijedio nakon njih.

U petak, 14. lipnja, glazbena čarolija se nastavlja s nizom vrhunskih koncerata. Večer će otvoriti The Best Beat, tribute band koji slavi glazbu legendarnih Beatlesa, s početkom u 20:00 sati. Nakon njih, u 22:00, na pozornicu će stupiti Psihomodo Pop, donoseći svoj prepoznatljiv punk rock zvuk. Noć će zaključiti energični nastup Jelusicka koji će publiku zabavljati od ponoći.

Subotnja večer, 15. lipnja, donosi još jednu dozu glazbene nostalgije i uzbuđenja. U 21:00 sat, Sanja, Marinko i Zec izvodit će najveće hitove grupe Novi Fosili, dok će u 23:00 sat na pozornicu stupiti Doris Dragović, jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica. Nakon nje, u 01:00 sat, atmosferu će dodatno zagrijati Grše svojim nastupom.

Zadnji dan Terezijane, nedjelja, 16. lipnja, donosi posebnu poslasticu za ljubitelje klasične glazbe i popa. U 20:00 sati na programu je “Simfonija u mom gradu”, dok će cijelu manifestaciju zatvoriti Jelena Rozga sa svojim koncertom u 23:00 sata.

Ovaj vikend u Bjelovaru obećava nezaboravnu zabavu i vrhunske glazbene doživljaje za sve posjetitelje. Ne propustite priliku uživati u nastupima omiljenih izvođača i doživjeti Terezijanu u punom sjaju!