Treći krug Regionalnog kupa održan je u nedjelju u Daruvaru, privukavši ukupno 73 igrača, među kojima su zapažene rezultate ostvarili članovi Badminton kluba Bjelovar.

Najmlađi igrači

U kategoriji do 11 godina, Lora Kalem osvojila je četvrto mjesto, pokazujući izvanredan talent i borbenost.

Djevojčice do 13 godina

Lucija Alebić postigla je treće mjesto u singlu, dok je u parovima, zajedno s Lorom Kalem, osvojila drugo mjesto. Tia Rakovčan je u singlu stigla do četvrtfinala, dok je u paru s Larom Čaloš iz Osijeka zaustavljena u grupnoj fazi natjecanja.

Dječaci do 13 godina

Jurica Batinić ispao je u četvrtfinalu, a dodatno su nastupili Dino Kilić i Noa Đuranec. U parovima su Jurica i Noa osvojili četvrto mjesto, ostvarivši solidan uspjeh.

Djevojčice do 15 godina

Nika Sabolović briljirala je osvajanjem prvog mjesta i zlatne medalje u singlu, dok je u paru s Fedrom Tomić iz Osijeka osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. Mihovil Lovrović ispao je u četvrtfinalu, dok su u grupnoj fazi natjecanje završili Jakov Kudeljnjak i Tin Čauš.

U najjačoj konkurenciji, Nika Lazić osvojila je srebro u singlu te u paru s Frankom Šavor iz BK Orka. Nika Sabolović je, zajedno s Petrom Maras iz BK Flex, osvojila broncu u parovima. Kod mladića do 19 godina, Vid Borota je ispao u četvrtfinalu singla, dok je Jurica Dvornik natjecanje završio u grupnoj fazi. U parovima su Vid i Vito Lovrić (BK Flex) te Jurica Dvornik s Matejom Winklerom iz Osijeka također zaustavljeni u grupnoj fazi.