Protekli vikend bio je izuzetno uspješan za članove Taekwondo kluba Fox, koji su sudjelovali na nekoliko događanja i natjecanja diljem Hrvatske. Klub je postigao značajne rezultate na zadnjem kriterijskom turniru u Zadru i na natjecanju Bistra Open u Zagrebu, dok su se treneri dodatno usavršavali kroz edukacije.

U Zadru se održavao zadnji kriterijski turnir za ulazak u kadetsku reprezentaciju Hrvatske. Matej Vincelj briljirao je na turniru, pobijedivši svog glavnog konkurenta i osvojivši zlatnu medalju. Ovaj uspjeh mu je osigurao vodeću poziciju u svojoj kategoriji, što znači da će predstavljati Hrvatsku na Europskom kadetskom prvenstvu. Mateja je na natjecanju pratio i podržavao trener Feđa Medak.

Na drugom kraju države, u Zagrebu najmlađi članovi sudjelovali su na natjecanju Bistra Open. U konkurenciji kickova osvojili su impresivan broj medalja: Lucija Kobe osvojila je zlatnu medalju nakon tri pobjede. Dea Zvonar osvojila je srebrnu medalju. Bevan Žluticky Iveković, Karlo Selak i David Matekov osvojili su brončane medalje. Nažalost, Erik Zvonar je izgubio u borbi za medalju, no cijeli klub mu želi više sportske sreće sljedeći put.

Mlade sportaše na natjecanju su vodili trenerica Maja Tolić i trener Zoran Bugarinović. Osim uspjeha na natjecanjima treneri su ovaj vikend posvetili i edukaciji. Trener Vanja Selak sudjelovao je na edukaciji i polaganju ispita na Europskom sportskom učilištu, čime je dodatno unaprijedio svoje znanje i vještine. Protekli vikend bio je prepun događanja za Taekwondo klub Fox, s izvanrednim rezultatima na natjecanjima i posvećenošću stručnom usavršavanju. Ovi uspjesi samo potvrđuju predanost kluba razvoju svojih članova, kako sportskim, tako i edukativnim putem.