Fotot: ilustracija Pixabay

Za 4 dana počinje jedan od najvećih sportskih događaja godine, Europsko nogometno prvenstvo. S obzirom da se igra u Njemačkoj nije preveliki problem do tamo doći, veći je problem doći do ulaznica za utakmice naše reprezentacije. Plodno je to tlo za prevarante koji su pronašli još jedan način za varanje, prodaju ulaznica za utakmice naših Vatrenih.

U petak je 39-godišnji muškarac iz Bjelovara policiji prijavio da je putem društvene mreže pronašao oglas o prodaji ulaznica za nogometnu utakmicu naše reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stupio je u kontakt s prodavateljem i internet bankarstvom uplatio 400 eura na njemački bankovni račun. Budući da ulaznice nije dobio, smatra se prevarenim.

Ovaj primjer iz PU bjelovarsko-bilogorske posebno ističu upravo zbog toga što će uoči prvenstva biti zasigurno oglašen veći broj oglasa za prodaju ulaznica, pa sve one koji još nisu kupili ulaznice, a imaju u planu, neka se dobro raspitaju i provjere prije kupovine kako i oni ne bi bili žrtve ovakvih prevaranata, pručuju iz PU bjelovarsko-bilogorske.