Rukometni klub Bjelovar održao je skupštinu na kojoj su izabrani novi članovi Izvršnog odbora, Nadzornog odbora te Časnog suda kluba. Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Dario Kudumija, koji je u svom uvodnom govoru dao svoje viđenje protekle sezone.

“Ova sezona je, nažalost, najlošija u posljednjih osam godina koliko je na snazi sličan ili isti Izvršni odbor. Ispali smo iz Premijer lige. Pokušali smo nešto posložiti, ali nismo imali sreće s trenerom i ozljedama koje su se događale. Nismo uspjeli osigurati plasman ni kroz kvalifikacije. Pokušat ćemo u budućnosti pronaći bolja rješenja. Što se tiče mlađih dobnih skupina, nismo ostvarili planirane ciljeve. Ipak, jedna ekipa, koja je najbrojnija s 24 igrača, odlazi na završnicu. Nadam se da ćemo u narednom periodu uspjeti napraviti pozitivne promjene,” rekao je Kudumija.

Unatoč lošim rezultatima, promjena na čelu kluba nije bilo. Dario Kudumija ostaje predsjednik Rukometnog kluba Bjelovar, a Miroslav Habijanec ostaje direktor. Članovi Izvršnog odbora su Dario Kudumija, Marko Vodogažec, Marin Višić, Dražen Težak, Dražen Kocijan, Miroslav Habijanec i Goran Mihailić.

Nadzorni odbor čine Ratko Budimir, Mario Ladić i Tomislav Rijetković. Članovi Časnog suda su Hrvoje Ač, Novica Kovačević i Dražen Erceg.

Foto: Dražen Kocijan