U poluvremenu utakmice zadnjeg kola 2. Supersport nogometne lige između Bjelovara i Hrvatskog dragovoljca održana je svečana dodjela medalja i pehara za ekipu Bjelovara U-9. Ova svečanost bila je posebno emotivna za mlade igrače, trenere i roditelje, koji su s ponosom proslavili uspješan završetak sezone.

Pehare i medalje uručio im je Išam Gadžo, član Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije (NS BBŽ). NK Bjelovar U9 ostvario je izvanredan uspjeh osvojivši 1. županijsku ligu u kategoriji početnika U-9 Sjever. Ekipa je sakupila 40 bodova, od čega 13 pobjeda i samo jedan neriješeni rezultat.

Posebno je istaknut najbolji strijelac lige, Mihael Pašalija, koji je postigao impresivnih 38 golova. Njegova izvrsna igra bila je ključna za uspjeh ekipe i osvajanje prvenstva.

Ova generacija mladih nogometaša pokazala je izuzetnu predanost, timski duh i sportski talent, a njihovi rezultati obećavaju svijetlu budućnost za NK Bjelovar. Dodjela priznanja bila je zaslužena nagrada za njihov trud i naporan rad tijekom cijele sezone.

Foto: Dražen Kocijan Kocka