U posljednjem kolu 2. Supersport nogometne lige , NK Bjelovar je na domaćem terenu slavio protiv Hrvatskog Dragovoljca rezultatom 3:2. Ova uzbudljiva utakmica privukla je petstotinjak gledatelja na Gradski stadion Bjelovar.

Bjelovarčani su pokazali borbenost i odlučnost, a dvostruki strijelac Toni Barišić bio je ključna figura na terenu, postigavši golove u 23. i 37. minuti. Nino Stojanović je dodao treći pogodak u 73. minuti, što je bilo dovoljno za osiguravanje pobjede unatoč kasnom dvostrukom odgovoru Leona Bičanića iz Dragovoljca, koji je zabio u 71. i 80. minuti.

Nakon utakmice, trener Dino Babić dao je rezime sezone:

” Bilo je puno izazova, ali smo ih uspjeli prevladati. Na polusezoni smo se odrekli osam igrača, doveli dva-tri nova i uspjeli smo stabilizirati ekipu. Nažalost, ozljede ključnih igrača poput Mijatovića i odlazak Motike utjecali su na našu igru, no i bez njih smo uspjeli izboriti opstanak nekoliko kola prije kraja sezone. Posebno sam ponosan što smo dali priliku mnogim juniorima, a to se pokazalo kao dobra odluka. Pred nama je još Kup utakmica u srijedu, koja je kruna sezone. Trofeji su ono za što klub živi i to je najvažnija utakmica sezone. Igrači su umorni, ali moramo dati sve od sebe. Što se tiče moje budućnosti u klubu, još nisam razgovarao s upravom. Pustimo da završi sezona pa ćemo vidjeti što dalje“, rekao je Babić.

Foto: Dražen Kocijan Kocka