Na 26. sjednici Općinskog vijeća Općine Farkaševac jedna od točaka dnevnog reda bila je razmatranje prijedloga i donošenje Odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za realizaciju programskih sadržaja manifestacije “Ljeto u Farkaševcu”.

“Ljeto u Farkaševcu” tradicionalna je manifestacija koja se održava povodom Dana Općine Farkaševac u srpnju, a obuhvaća razna zabavna događanja. Na natječaj za organizaciju ovogodišnje manifestacije pristigla je samo jedna ponuda koja je ocijenjena kao nepotpuna te je stoga odbijena.

-Natječaj je poništen, ali ne odustajemo od potrage za organizatorom naše manifestacije. Tražimo nekoga tko će preuzeti odgovornost za ‘Ljeto u Farkaševcu’, jer nas očekuju veliki izvođači. Dolaze nam Neda Ukraden i Haris Džinović. Ove godine želimo napraviti pravi show, a za to su potrebni iskusni organizatori i svi akteri moraju biti na mjestu, izjavio je načelnik Matija Copak koji je najavio ponavljanje natječaja u najkraćem roku, te je pozvao sve zainteresirane ponuditelje da se prijave.

-Najpovoljniji ponuditelj koji se javi radit će s nama na organizaciji. Očekujemo da ćemo naći kvalitetnog partnera kako bismo osigurali da ovogodišnja manifestacija bude uspješna, dodao je Copak.