Grad Bjelovar redovito ulaže u sportsku infrastrukturu, što je iznimno važno za bavljenje sportom građana, rekreativno, ali i profesionalno. U skladu s tim Grad Bjelovar je Nogometnom klubu Sloga osigurao sedam tisuća eura koje je taj Klub uložio u uređenje svojih prostorija.  

– Postavili smo kocke koje nam je preko javnog poziva donirao grad Bjelovar. Napravili smo  terasu dužinom cijele prostorije na svih 25 metara, većinom popločili da imamo bolje uvjete, što za gledatelje, što za naše igrače, a što za članove kluba. Uspjeli smo cijeli vanjski dio zgrade i unutarnji dio gornje tribine urediti. Uspjeli smo zamijeniti svu stolariju na prostorijama i uspjeli smo riješiti navodnjavanje preko cijelog terena uz pomoć cisterne od 33 tisuće litara koja se puni kišnicom s krova, tako da smo tu financijski malo uštedjeli što se tiče vode i navodnjavanja, izjavio je predsjednik NK Sloga Vjekoslav Kralj i dodao kako je sljedeći plan gradnja pomoćnih terena, jednog veličine 50 X 25 i drugog 60X 45 na kojem bi mogli svi trenirati, a prvenstvene utakmice igrati  kategorije U-9 i U-11.

Gradonačelnik Hrebak je rekao kako su u Gradu uvijek išli sa svojom politikom koja se oslikavala u tome da jedan euro daje Grad Bjelovar preko Sportske zajednice, a jedan euro moraju dati klubovi.

– Volonteri, entuzijasti koji su se okupili oko Nogometnog kluba kluba Sloga, su jako puno toga napravili. Kocke s korza za koje su mnogi rekli da će završiti tko zna gdje, su završavale na pravom mjestu. Evo i ovdje i u Ždralovima i na području nekih drugih sportskih klubova. Lijepo se to ukomponira ukoliko ima želje, volje i entuzijazma, onda se mogu napraviti dobre stvari. Ovo je definitivno jedan pozitivan primjer. Ja se zahvaljujem i predsjedniku i tajniku i svim članovima Izvršnog odbora Nogometnog kluba Sloga što su sve ovo uspjeli napraviti i želim ih, naravno, motivirati da još više sebe daju, a Grad će to sigurno prepoznati, kazao je Hrebak.