Tvrtka Feletar poklonila je kosilicu Župi Presvetog Trojstva u Velikom Trojstvu. Ovaj dar dočekan je s zahvalnošću od strane župnika Jakova Golomeića i načelnika Marka Kutanjca.

-Zbilja sam iznenađen sam ovim darom. Imamo dosta prostora za kositi, posijali smo i novu livadu budući da smo obnavljali crkvu i mislim da je ovo jedan prekrasan dar i od srca zahvaljujem u svoje ime i u ime cijele župe, rekao je župnik Golomeić.

Načelnik Marko Kutanjac istaknuo je značaj geste, ističući dugogodišnju suradnju s tvrtkom Feletar te dodao kako će kosilica doprinijeti održavanju okoliša župne crkve u Velikom Trojstvu.

– Ovo je stvarno prekrasna gesta za našu župnu crkvu u Velikom Trojstvu. Nije da mi nemamo za kosilicu, ali ovo je jedna dugogodišnja prijateljska suradnja i na tome od srca hvala. Obnovili smo konstruktivno našu župnu crkvu koja je nastradala u vrijeme potresa i sada čekamo i potpunu obnovu, pa će se urediti oltari i sve ostalo. Uskoro slavimo Dan općine i Dan župe i sve pozivamo da dođu uživati u našem slavlju Presvetog Trojstva, istaknuo je načelnik Kutanjac.

Saša Feletar, predstavnik tvrtke Feletar, izrazio je nadu da će kosilica služiti svrsi.

-Naravno, nadamo se da će služiti mještanima. Kako je rekao župnik, posijali su puno lijepe trave oko ove lijepe crkve, pa treba i lijepo to održavati, zaključio je Feletar.