Načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša u utorak, 14. svibnja, održao je prijem za Mažoretkinje općine Dubrava koje su ostvarile odličan uspjeh na nedavnom Državnom prvenstvu i Kupu nacija koji su ove  godine održani u Sv. Martinu na Muri te karatista Tea Crnogaja, brončanog s državnog prvenstva za juniore.

Mažoretkinje općine Dubrava natjecale su se u 7 kategorija, a u kategorijama pompona osvojile su dvije medalje. Na Državnom prvenstvu pompon, kadetkinje su već 4. godinu za redom osvojile 1.mjesto, dok su u Kupu nacija bile druge.  U kategoriji, državno štap kadetkinje, mažoretkinje su osvojile visoko 5.mjesto, dok su u kategoriji Kup nacija štap  osvojile 6.mjesto.

Neformacijske nastupe ove su godine plesale Katja Vacenovski i Lana Bradić (par) te Luna Bradić (solo) i također postigle odlične rezultate. Mažoretkinje su prijem iskoristile da izvedu jednu od svojih točaka.

– Općina Dubrava će i dalje nastaviti podržavati i vaš rad i vaša zalaganje, a  vjerujem da ćete nas vi nastaviti obradovati tako lijepim rezultatima. Ali ono što je još bitnije to je promocija općine i veselim se uskoro i danima općine koji će se održati za nešto više od tri tjedna kada ćete isto sudjelovati u programu, rekao je načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša, koji je nakon mažoretkinja na uspjehu čestitao i Teu Crnogaju.

– Teo je na Državnom prvenstvu juniora do 76 kilograma koje je održano u Zagrebu prošle godine ostvario 3. mjesto u državi što je  fantastičan sportski uspjeh. Čestitke Teo tebi, tvojim trenerima, roditeljima i svima onima koji su zaslužni za tvoj uspjeh, a mi ćemo i dalje nastaviti podržavati tebe i sve sjajne karatiste i ostale sportaše, kazao je Okroša.

O uspjesima Mažoretkinja općine Dubrava govorila je trenerica Leona Zdolc.

– Htjela bih samo zahvaliti svim našim navijačima, svim Dubravcima. Svi su jako navijali za nas. Sva tri dana jako puno poruka smo dobivali iz cijele Dubrave i hvala svima. Cure i ja smo se pripremale još od devetog mjeseca, tako da. I jesmo i nismo očekivale ovako dobar rezultat jer je ovo ipak četvrta godina za redom da smo ostvarile prvo mjesto na državnom natjecanju.

Na prijemu se zahvalio i Teo Crnogaj koji je tom prilikom izjavio:

–  Prije godinu dana sam osvojio to treće mjesto.  Puno sam se pripremao, puno vremena izdvojio i puno odricanja.  Za mjesec dana dolazi novo državno prvenstvo. Ciljam na još veći uspjeh. I eto, hvala vam puno još jedanput i nadam se da ćemo se još ovako viđati, rekao je Crnogaj.