Bliži se 28. Terezijana, jedna od najvećih manifestacija u Bjelovaru, a iz organizacije manifestacije stigla je najava još jednog koncertnog spektakla koji će obogatiti ovogodišnje događanje.

U subotu, 15. lipnja, na pozornici u središnjem gradskom parku Bjelovara, očekuje nas jedna posebna glazbena večer. Glazbena diva Doris Dragović, nakon uspješnih nastupa diljem Hrvatske, dolazi u Bjelovar na 28. Terezijanu.

Nakon tri rasprodane Arene Zagreb, Doris će svojim prepoznatljivim glasom izvesti neke od najvećih hitova uz koje su odrastale generacije. “Selim ti ja”, “Željo moja”, “Ti”, “Krivi ljudi”, “Zemlja i stina”, “Dajem ti srce”, “Marija Magdalena”, “Ljubav stara”, “Baklje ivanjske” samo su neke od pjesama koje će nas podsjetiti na neka posebna vremena.

Očekuje se da će koncertna večer s Doris Dragović biti spektakularna ne samo zbog vrhunske glazbene izvedbe, već i zbog posebne emotivne veze koju Doris njeguje sa svojom vjernom publikom. Bjelovar se priprema za jednu nezaboravnu noć, što potvrđuju i prethodno rasprodani koncert Doris Dragović u Areni Zagreb 2019., kada je 20 tisuća ljudi pjevalo kao jedno, a ulaznice su bile rasprodane mjesecima unaprijed.