Foto/ŽOK Čazma

U subotu, 27. travnja 2024., Sportska dvorana u Čazmi bila je poprište prijateljskog turnira u mini odbojci. Okupilo se ukupno 9 ekipa iz 5 gradova, Ivanić Grada, Pakraca, Vrbovca, Daruvara i domaćina, Čazme.

1. mjesto pripalo je OK Daruvaru 2, 2. mjesto ŽOK Vrbovcu, a 3. mjesto ŽOK Čazmi 1.

Organizatori su izrazili zahvalnost roditeljima, trenerima i mladim igračicama i igračima na njihovom sudjelovanju na turniru, podršci i entuzijazmu. Dvorana je bila ispunjena djecom koja su uživala u igri, ali i roditeljima koji su s tribina pružali podršku.

– Bio je to jedan prijateljski turnir s ciljem da djeca jednostavno uživaju u igri, upijaju znanje, iskustvo u igri i stječu nove prijatelje i upijaju sportski život. Tu se uči puno toga i više nego samo odbojkaška igra. Jedna još ljepša stvar je bila dvorana puna zvukova navijanja i bodrenja.  Zahvaljujemo se i samom gradu Čazmi najviše zbog činjenice da pruža besplatnu dvoranu na korištenje što je jedan veliki vjetar u leđa za razvoj odbojke u našem gradu, bez toga bi ovakva organizacija bila gotovo nemoguća, a na taj način povezujemo više gradova i potičemo razvoj odbojke. Naše male minice u odbojci su bile prave igračice taj dan, pokazale su mnogo toga, jedna prekrasna generacija djece koja se bori, uči, razvija i uživa u igri. One su naš mali ponos, kazala je trenerica čazmanskih odbojkašica Tea Tišljar Premuž.