Ovoga vikenda, 20. i 21. travnja odigrano je 19. kolo u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Reklo bi se, nikad uzbudljivije prvenstvo jer još uvijek traje neizvjesna borba Daruvara, Hajduka i Bilogore za prvo mjesto, a od vrha nije tako daleko ni Rovišće.

Derbi kola odigrali su Daruvar i Rovišće u kojem je Daruvar s 3:0 slavio i probio se na prvo mjesto na ljestvici s 40 bodova, dok je Rovišće na 4. mjestu s 33.

Hajduk je s 3:2 pobijedio Zdenku 91 i s tri nova boda nalazi se na diobi prvog i drugo mjesta s Daruvarom.

Bilogora je pomalo iznenađujuće izgubila kod kuće s 1:2 od sedmoplasiranog Bila i prepustila čelo ljestvice jer je sad na trećem mjestu s 39 bodova.

Brestovac je pobijedio Tomislav s 4:0, a berečki klub nalazi se još uvijek u minusu tri boda, prikovan na začelje tablice.

BŠK i Kamen odigrali su 3:2, Ribar i Trnski 3:1, a Ivanska je slavila u gostima kog Bilogorca 2:3.

U 2. Županijskoj ligi bez većih iznenađenja osim neodlučenog ishoda Skoka protiv predzadnjeg TOSK-a

I u 2. županijskoj ligi odigrani su susreti 19. kola. Svi favoriti su slavili izuzev Skoka koji je protiv predzadnjeg TOSK-a  došao samo do boda, utakmica je završila 1:1.

Lasta se s gostovanja kod Imsovca vratila s tri boda, slavila je s 2:3. Trećeplasirana Gordowa je bez većih problema s 1:5 u gostima bila bolja od Zrinskog.

Zvijerci su pobijedili Draganec 5:1, a Sloga Omladinac 2:0. Polet i Napredak podijelili su bodove i odigrali 2:2.

Rezultati i tablice 3. županijskih liga