HSLS je objavio priopćenje vezano uz rezultate koje je ova stranka ostvarila na parlamentarnim izborima održanima 17. travnja 2024. godine. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

S velikim zadovoljstvom Hrvatska socijalno-liberalna stranka obavještava javnost da smo na održanim parlamentarnim izborima koji su održani 17. travnja 2024. godine, ostvarili odlične rezultate osvajanjem dva saborska mandata čime je HSLS potvrdio svoju važnost na političkoj sceni te ulogu najvažnije liberalne stranke u RH.

Posebno smo ponosni na izuzetan uspjeh predsjednika stranke i gradonačelnika Bjelovara, Darija Hrebaka, koji je osvojio gotovo 10.000 preferencijalnih glasova. Ovaj impresivan broj glasova ne samo da ističe povjerenje koje građani imaju u Hrebaka, već je i značajno doprinio boljem rezultatu koalicije čiji smo član.

Ovim će postignutim rezultatom HSLS i dalje imati Klub zastupnika u Hrvatskome saboru te će nastaviti biti konstruktivan i pouzdan partner, predano radeći na promicanju liberalnih vrijednosti i politika koje su u interesu svih građana Hrvatske.

Zahvaljujemo biračima koji su nam ukazali povjerenje te obećavamo da ćemo ga opravdati kroz snažno zastupanje liberalnih ideja u Hrvatskome saboru i budućoj Vladi.

S poštovanjem.

                                                                                                                    Predsjednik HSLS-a

                                                                                                                       Dario Hrebak v.r.