Danas su odigrane prve četiri utakmice 23. kola 2. Supersport nogometne lige. Naši županijski drugoligaši imali su polovičan učinak.

Ždralovačka Mladost igrala je u gostima kod Hrvatskog dragovoljca i upisala poraz od 2:1, dok su nogometaši Bjelovara na Gradskom stadionu s 2:0, golovima Tonija Barišića u 40′ i 67′ slavili protiv Karlovca 1919.

– Nama je svaka utakmica derbi i tako svaku gledamo i svaku se bacimo na glavu.  To ih nagradi, dečki stvarno kroz tjedan rade, ne mogu  prigovoriti ništa. OK, uvijek tu ima nekih sitnih iskakanja, ali situacija kako oni rade, kako se ponašaju, kako se odnose, koliko smo im usadili da je to za klub vrlo bitno i da je  prije svega klub. Svi smo mi tu prolazni, i igrači i treneri. Oni su to shvatili stvarno. Kapa im  do poda i danas. Bit će tu i poraza i pobjeda i svega, i loših i ovakvih trenutaka, ali ono što je dobro da ljudi prepoznaju da se stvarno  bore i da   kad uđemo nakon tih 90 minuta u kabinu, ne možemo reći da nismo dali sve od sebe. Moram priznati da nije bilo malo vjere kod pojedinaca na početku. Mi smo s dva tri igrača koja smo doveli u polusezoni malo promijenili krvnu sliku. Kao što znate, osam ih je i moralo otići, ali to su takve stvari. Nažalost, eto, otpadaju nam neki igrači, malo radi ozljeda, konkretno Mijatović, kojega nemamo više do kraja sezone. Danas nije bilo Motike, ali to je ono što govorim. Nas je dvadeset i svaki je bitan i to pokušavam dečkima reći. Danas nema Motike, sutra, Mijatovića. Ulazi Varga. Ulazi ovaj. Svi će dočekati svoju šansu i samo trebaju jednostavno raditi na tome da tu šansu kad dobiju da ju  iskoriste, rekao je nakon utakmice trener Bjelovara Dino Babić.

Danas su svoje utakmice odigrali i Opatija – Jadran 0:0 i Kustošija – Grobničan 2:0.

Sutra igraju Radnik Križevci – Dugo Selo, Marsonia – Trnje, Belišće – Krk i Jadran (Poreč) – Hrvace.

Standings provided by Sofascore