KTC je danas otvorio novi, moderni supermarket u Bjelovaru na adresi Trg hrvatskih branitelja 25, u neposrednoj blizini Gradske tržnice.

Prostor supermarketa je moderno uređen, prilagođen najvišim trgovačkim standardima i u njemu će se moći obaviti kupnja svega potrebnog za domaćinstvo na jednom mjestu.

– Veliko zadovoljstvo je nakon 23 godine i otvorenja našeg prvog trgovačkog centra u Bjelovaru otvoriti još jedan objekt. Ovaj put radi se o supermarketu ukupne površine 750 kvadrata, od toga 420 kvadrata maloprodajnog prostora s ponudom širokog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Novozaposlena je 21 osoba iz Grada Bjelovara, što je u današnje vrijeme bitno. Investicija je vrijedna oko 1,5 milijuna eura koju smo čekali dvije godine i na kraju smo je dočekali. Moramo reći da smo prezadovoljni, kazao je Ivica Katavić suvlasnik firme i predsjednik Nadzornog odbora KTC-a.

Prve kupce danas je dočekala odlična ponuda i akcijske cijene, degustacije i druga iznenađenja.

Radno vrijeme supermarketa je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, osim nedjeljom, praznicima i blagdanima kada ne radi.