Pred nama su uzbudljiva vremena jer Tehnološki park Bjelovar s ponosom predstavlja svoj novi logotip, simbolizirajući početak nove ere za park!

– S ovim modernim i dinamičnim simbolom, ulazimo u razdoblje inovacija, suradnje i beskrajnih mogućnosti. Od hackathona do meetupova, od umrežavanja do poticanja poduzetništva, naša zajednica je spremna za eksponencijalni rast!, poručuju iz Tehnološkog parka Bjelovar.

Elementi logotipa, bjelovarski paviljon i drvo, nose duboko značenje. Paviljon je simbol duboko ukorijenjen u identitet Bjelovara, predstavljajući njegovu jedinstvenu karakteristiku i baštinu.

Drvo simbolizira kontinuirani rast i napredak, s jakim korijenjem koje označava čvrstu osnovu. Zajedno težimo ka novim visinama i beremo plodove naših zajedničkih napora i nastojanja.

Osim što nudimo prostorne kapacitete za razvoj vaših ideja, Tehnološki park Bjelovar pruža i niz usluga kao što su priprema i provedba projekata financiranih iz nacionalnih i EU izvora, priprema poslovnih planova, savjetovanje poduzetnika te infrastrukturna podrška u Tehnološkom inkubatoru. Obratite nam se s punim povjerenjem!

Pridružite nam se dok zajedno koračamo u budućnost, ujedinjeni zajedničkom vizijom napretka. Neka nas zajedništvo vodi u izgradnji, stvaranju i prosperitetu u ovom uvijek promjenjivom krajoliku tehnologije i inovacija!