Foto/SDP

SDP je jučer objavio izborne liste za parlamentarne izbore. U 2. izbornoj jedinici našla su se dva imena članova ove stranke iz Bjelovarsko-bilogorske županije. Na devetom mjestu liste je predsjednik županijske organizacije SDP-a, Daruvarčanin Igor Jareš, dok je predsjednik bjelovarske organizacije SDP-a Dejan Plentaj na jedanaesto mjesto.

Listu predvodi Boris Lalovac, drugo mjesto pripada Tanji Sokolić, treće mjesto pripalo je stranci GLAS.

Na četvrtom mjestu je Tomislav Golubić, potom slijedi Davorka Moslavac Forjan, peto mjesto namijenjeno je Denisu Kralju, a sedmo mjesto Maji Krnjević.

Osmo mjesto pripalo je stranci HSS, a na devetom mjestu je Igor Jareš, slijedi ga Marija Vukobratović, deveto Dejan Plentaj, slijedi još jedno mjesto za stranku GLAS, a potom Tesa Goldstein. Na posljednjem mjestu je Bojan Glavašević

U koaliciji Rijeke pravde, uz SDP, još su i Centar, Reformisti, GLAS, HSS i SSIP.

-Ponosni smo na ljude na našim listama, a s našom političkom konkurencijom i onima koji su nam u stvari ljuti protivnici, sučelit ćemo se i istinom. Jer kada govoriš o tome kako netko krade i koliko krade u Hrvatskoj, to nije ni kleveta, ni uvreda, nego je to naša činjenica. Mi se u ovom trenutku borimo protiv korumpirane stranke koja je pokrala državu, koja je iskoristila nedaću naših građana, jer se kralo i na obnovi od potresa, ali se isto tako borimo i za Hrvatsku u kojoj će se živjeti bolje, ustvrdio je Grbin.

Koalicija Rijeke pravde izborne liste DIP-u predat će u četvrtak.