XIX. Međunarodni turnir grčko-rimskog hrvanja za mlađe i starije dječake pod nazivom “Zlatni pijetao” održan je 10. ožujka 2024. godine u gradu Koprivnici. Na turniru je sudjelovalo gotovo 400 natjecatelja iz osam zemalja. Hrvački klub Čazma predstavljalo je osmero članova.

U kategoriji početnika, Dorian Kurtanjek osvojio je treće mjesto u kategoriji do 25 kilograma, dok je Luka Mijatović zauzeo deveto mjesto u kategoriji do 40 kilograma. Ivano Furmek i Teo Videc zauzeli su sedmo mjesto u kategorijama do 36 odnosno 33 kilograma.

U kategoriji mlađih dječaka, Rafael Matešin zauzeo je 18. mjesto u kategoriji do 44 kilograma, dok je Raul Tešić zauzeo 13. mjesto u kategoriji do 54 kilograma.

U kategoriji starijih dječaka, Demian Kurtanjek osvojio je treće mjesto u kategoriji do 41 kilograma, dok je Borna Dujaković zauzeo peto mjesto u kategoriji do 44 kilograma.

Unatoč tome što nije mogao sudjelovati na turniru, Aron iz kluba je istaknut kao potencijalni pobjednik u svojoj kategoriji zbog svojeg napretka.

– Veliko hvala svim roditeljima na podršci, a sucima na poštenom suđenju, posebno Miji Marjanoviću, ne samo zbog odličnog i korektnog suđenja nego i zbog posebno pozitivnog odnosa prema djeci. Hvala gradu Koprivnici i hrvačkom klubu Podravka, na ovako velikom turniru, gdje se sva naša djeca osjećaju dobrodošla, poručili su iz Hrvačkog kluba Čazma.