Foto: Grad Čazma /Davor Kirin

DVD Gornji Draganec održalo je svoju redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je prezentiran rad u prošloj 2023. godini i planovi za 2024. godinu.

Na samom početku skupštine naglašeno je kako je rad Društva od velikog značaja za zajednicu zbog kontinuiranog rada na prevenciji i zaštiti od požara i ostalih ugroza, a da se samo Društvo neprestano unapređuje  i razvija kako u tehničko-materijalnom smislu tako i edukaciji članstva.

Foto: Grad Čazma / Davor Kirin

Tijekom 2023. godine DVD Gornji Draganec sudjelovalo je kao tehnička podrška u brojnim gradskim manifestacijama, obilježeni su svi važni blagdani, a najsvjetlija točka su uspješni nastupi na natjecanjima, osobito pomlatka koji se sa svakog natjecanja vrati s odličnim rezultatima.

Društvo je u potpunosti izvršilo predviđeni program rada za 2023. godinu i očekivanja su da će i ova godina biti uspješna uz što manje požara i tehničkih intervencija, a što više natjecanja i druženja.

Svojim prisustvom su  Skupštinu uveličali predsjednik Gradskog vijeća Grada Čazme Branko Novković, zapovjednik Vatrogasne zajednice BBŽ  Josip Heger, predsjednica VZG Čazma Ivana Žugaj i zapovjednik JVP Čazma Tihomir Brnjanec.

Foto: Grad Čazma / Davor Kirin