Proljeće je idealno vrijeme za otkrivanje novih mjesta i stvaranje nezaboravnih uspomena. Evo nekoliko
destinacija koje će vam pružiti jedinstveno iskustvo tijekom ovog čarobnog doba godine.

Pariz
Grad svjetlosti, grad proljeća, Pariz, posebno je očaravajući u proljeće. Luksemburški vrt, s svojim cvjetnim alejama i zelenim površinama, pruža savršen bijeg iz gradske vreve.

Toskana
Proljeće u Toskani znači buđenje prirode, s brežuljcima prekrivenim lavandom i vinogradima koji tek počinju cvjetati. Ovo je idealno vrijeme za istraživanje njezinih povijesnih gradova i uživanje u mirisima i bojama regije.

Amsterdam
Amsterdam u proljeće pretvara se u rapsodiju boja zahvaljujući milijunima cvjetova tulipana. Ovo je savršena prilika za vožnju biciklom kroz grad i uživanje u sunčanim danima.

Venecija
Venecija u proljeće otkriva svoju romantičnu stranu, s manje gužve i umjerenijim temperaturama. Gondola vožnja kroz kanale ili šetnja uskim uličicama i preko slavnih mostova čini ovaj grad još čarobnijim.

Cipar
Cipar u proljeće nudi ugodne temperature i povoljnije cijene smještaja. Ovo je odlično vrijeme za istraživanje bogate povijesti otoka, posjet plažama prije ljetnih gužvi i uživanje u lokalnoj kuhinji.

Malta
Malta zrači posebnom ljepotom u proljeće, kada možete istraživati njezinu bogatu kulturnu baštinu i prirodne ljepote bez ljetne vreve. Otočki pejzaži i povijesni lokaliteti čekaju da ih otkrijete.

Dubrovnik

Biser Jadranskog mora, oduševljava svojom bogatom poviješću i impresivnom arhitekturom. Grad se smjestio uz obalu, omeđen impozantnim bedemima koji prkose vremenu. Šetnja Stradunom, glavnom ulicom, pruža doživljaj izvan vremena. Dubrovnik nije samo grad zidina; Savršen spoj sunca i mora. Kroz labirinte uskih uličica, otkrivaju se skriveni dragulji kao što je Onofrioova fontana ili dominikanski samostan. Dubrovnik nudi iskustvo koje ostavlja neizbrisiv trag u sjećanjima svakog putnika.