Općina Dubrava ostvarila je dodatna sredstava za sufinanciranje radova na Sportsko-rekreacijskom centru Dubrava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

 Prijavom na natječaj za provedbu tipa operacije  »Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu« od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju koji se provodio putem LAG-a Moslavina, Općini Dubrava odobrena je isplata sredstava u iznosu od 32.298,10 eura.

 Tim je projektom sufinancirana kompletna energetska obnova zgrade Sportsko-rekreacijskog centra, te rekonstrukcija krova, s naglasnom na izradu toplinske izolacije vanjske ovojnice zgrade.

 Sportsko – rekreacijski centar Dubrava uskoro će biti upotpunjen i novim streetball igralištem za čije je opremanje Općini Dubrava, temeljem uspješne prijave, od strane Hrvatske lutrije, dodijeljen iznos u visini od 12.000,00 eura.