U subotu 17. veljače održana je  92. godišnja izvještajna skupština DVD-a Brezovac. Izneseni su planovi od prošle godine koji su realizirani i planovi za ovu.  Prošle godine napravljena je pečenjara u sklopu doma, vanjski wc-i kojima još malo fali da se puste u funkciju. Društvo je bilo  prisutno na brojnim  natjecanjima  na području Grada Bjelovara  i županije te operativnom natjecanju gdje su osvojili mnogobrojne pehare i medalje. Ženska ekipa  se plasirala  u Karlovac na koordinaciju središnje Hrvatske. Cijelu godinu društvo je  ulagalo  u infrastrukturu, ali i u međuljudske odnose.

– Pokušavali smo da budemo svi zadovoljni tako da smo imali i za našu djecu organizali podjelu poklona gdje su nam pomogli Sirela i Koestlin tako da smo uz njihovu pomoć napravili poklone koje smo podijelili djeci, a imali smo i Moto mrazove. Za ovu  godinu imamo planove da se i dalje radi na infrastrukturi, napravit će se grijanje u domu. Pokušali bi završiti jedan dio fasade, plan je da idemo na natjecanja, da sudjelujemo i  osvajamo medalje, da nam se i drugi članovi uključuju u sve ovo i da nam se pridruže svi ostali, kazala je tajnica DVD-a Brezovac.

Rad društva na sjednici je pohvalio predsjednik MO Brezovac  Goran Sabljić koji je kazao kako svi članovi  društva mogu dignuti glave  jer je DVD Brezovac najaktivniji i najbrojniji DVD u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Čestitke i pohvale stigle su i od  zamjenika zapovjednika VZ BBŽ i zapovjednika JVP Bjelovar Davora Đaloga koji je Društvo istaknuo kao  primjer društva  koje odlično funkcionira  te da može biti temelj za sinergiju i spajanje nekih drugih udruga.