Nakon već uhodanog programa ŠKOLE PLIVANJA u kojem djeluje 50-tak polaznika, među kojima je i 15tak natjecatelja, te programa PRIVIKAVANJA I SIGURNOSTI NA VODI koji  se provodi s djecom vrtićke dobi i programom OBUKE NEPLIVAČA za učenike početnih razreda osnovnih škola,

Plivački klub Super Sportaš ponudio je i  program REKREACIJSKOG PLIVANJA ZA GRAĐANSTVO koji sse pokazao kao pun pogodak! U jesenskom dijelu prijavljeno je 20tak polaznika svrstanih u početnu i naprednu grupu.

 Zbog odličnog odaziva i zainteresiranosti, formirana je nova skupina  za PLIVAČE REKREATIVCE. Voditelji programa Ivan Pavlić i Petar Otković ističu kako je ovaj program namijenjen svima:

-U programu mogu sudjelovati svi, bez obzira na dob ,a žele usavršiti svoje plivačko znanje.  Ovo je redovita i stručno nadzirana rekreacija i tjelesna aktivnost .Ne treba niti zaboraviti da se plivanje smatra svakodnevnom potrebom suvremenog čovjeka i ima pozitivne učinke na zdravlje. U borbi protiv stresa, plivanje djeluje opuštajuće.

Treneri dodaju kako će se treninzi odvijati  dva puta tjedno i to u večernjim satima na bazenima Termalnog vodenog parka tijekom cijele godine.

Za sve ostale informacije, treneri stoje na raspolaganju svim zainteresiranima.

Petar Otković – 099/ 6937780 te glavnom treneru programa, Ivan Pavlić – 091/ 6020543.  otkovic10@hotmail.com

Izvor 043 Bjelovarsko-bilogorski vjesnik