Našim brojnim tekstovima o ŽRK Bjelovar u posljednje vrijeme upoznali smo vas s njegovim velikim  poteškoćama, odnosno ozljedama i bolestima njegovih igračica. Stoga je rukovodstvo najboljeg Bjelovarsko-bilogorskog sportskog kolektiva unazad nekoliko godina bilo primorano posegnuti za novim igračkim pojačanjem, a sve u cilju da se i u nastavku sezone ostvaruju zapaženi rezultati, odnosno kako bi se još jednom konkuriralo za najviša mjesta najjačeg razreda hrvatskoga ženskoga rukometa. Shodno  tome, bjelovarski je prvoligaš dogovorio suradnju s mladom Ivanom Pletikosić.

Riječ je o djevojci iz Sinja rođenoj 28. srpnja 2005. godine, rukometašici koja „pokriva“ sve tri vanjske pozicije uz naglasak da se najbolje snalazi u organizaciji napada, kao srednji bek. Ivana je s rukometom započela u rodnom Sinju, i to uz pomoć svoje starije sestre Matee koja trenutno participira u crnogorskoj Budućnosti – nekadašnjem prvaku Europe, a o njenoj kvaliteti dovoljno govori to da je reprezentativka susjedne nam Crne Gore. Dakle, Ivana ima od koga učiti te smo sigurni kako će u bjelovarskom klubu – u njegovoj drugoj, a naravno i prvoj momčadi biti na željenoj razini.

Važna napomena jest ta kako je Ivani ŽRK Bjelovar prvi klub izvan Sinja, međutim, u prilagodbi će joj zasigurno puno pomoći još jedna Sinjanka u bjelovarskim redovima – Karmen Paštar. Isto tako, Pletikosić će svoju prvu utakmicu u Bjelovaru odigrati već danas, i to u osmini finala kupa Hrvatske protiv starog poznanika – pločanske Dalmatinke. Inače, tih 60 minuta rukometne igre na rasporedu je od 18:30 sati u dvorani Srednjih škola Bjelovar, pa ih nikako ne propustite. Dođite u što većem broju te provjerite mogućnosti novopridošle bjelovarske snage, odnosno provjerite hoće li Bjelovarčanke učiniti još jedan korak ka ovogodišnjem završnom turniru kada je u pitanju ovo natjecanje.

Ivana, dobrodošla!