6.6 C
Bjelovar
Srijeda, 21 veljače, 2024
spot_img

DVD Dišnik: Upisali pet novih članova, odali priznanje Božidaru Lukesu

Nove vijesti

DVD Dišnik prošle je subote održao godišnju skupštinu na kojoj su podnijeta izvješća o radu društva u 2023. te zacrtani planovi za ovu godinu. Na skupštini su uz članove društva i goste iz prijateljskih DVD-a nazočni bili zapovjednik JVP i gradske Vatrogasne zajednice Tomislav Kunješić te gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija, njegov zamjenik Goran Cupek, predsjednik Gradskog vijeća Željko Starčević, župnik Dejan Tot, direktor Komunalca Dražen Bengez i upravitelj Šumarije Mladen Greidl.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Dišnik Vladimir Bebek, a potom je izvješće o radu pročitao zapovjednik društva Kristijan Rihter. U prošloj godini, rečeno je, dišnički su vatrogasci provodili vatrogasne vježbe, sudjelovali na natjecanjima, obilježili blagdan sv. Florijana i advent, uređivali okoliš vatrogasnog doma, obavili liječničke preglede i održavali vatrogasnu opremu. Sve to planiraju i ove godine s tim da moraju popraviti i krov nadstrešnice nad starom vatrogasnom štrcaljkom i nabaviti nekoliko svečanih uniformi jer za sada nemaju niti jednu.

Financijsko izvješće podnio je blagajnik Milan Rajšić, a izvješće Nadzornog odbora Nenad Petrović. Nakon što su sva izvješća usvojena u DVD je primljeno pet novih članova od toga čak četiri žene. Novi članovi su Mihael Petrović, Marinela Rihter, Ines Benčak, Anita Poljak i Gorana Bebek. Priznanje je odano vatrogascu Božidaru Lukesu za 30 godina rada u društvu. Pozdravnim riječima skupu su se obratili predstavnici prijateljskih DVD-a, zapovjednik VZ-a Tomislav Kunješić i gradonačelnik Josip Bilandžija. Svi oni pohvalno su govorili o radu dišničkog DVD-a i pohvalili uključivanje u njegov rad novih članova.

Izvor 043 Bjelovarsko-bilogorski vjesnik

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika