Foto/Facebook

Jedan strastveni vozač quada doživio je negativno iskustvo s društvom i odlučio ga podijeliti javno na svom Facebook profilu, što je mnoge šokiralo, piše Podravski list.

Uživanje u prirodi i vožnja na quadovima kroz Bilogoru zamalo se pretvorila u katastrofu. Naime, na navodno šumskom putu nedaleko od Mičetnica, on i društvo naletjeli su na, vjerovali ili ne, metalnu žicu svezanu za dva stabla otprilike u visini glave odnosno vrata.

“Sva sreća da domaćin koji nas je vodio tim putem nije brzo išao. Ne bi se lijepo proveo skupa s kolegom koji se vozio iza njega. Ne radi se o privatnom posjedu ili nekoj livadi na kojoj je nešto zasađeno već o putu kojim mnogi prolaze”, napisao je.

– Ne daj bože da nekog ubiješ kao što je to bio slučaj u Istri prije dvije ili tri godine kad je dečko na quadu naišao na istu prepreku i na mjestu preminuo – dodao je te zamolio sve koji vole boraviti u šumi i uživati u prirodi da pripaze na spomenutom dijelu Bilogore.

Tko je i zašto žicu tamo postavio zasad ostaje nepoznato, ali je činjenica da je netko mogao ozbiljno nastradati što se pukom srećom nije dogodilo, piše Podravski list.