Nakon prvenstvene pauze koja je trajala  gotovo od polovice prosinca, 2. veljače, prvom utakmicom 12. kola nastavljeno je prvenstvo u II. odbojkaškoj ligi  – Regija sjever. Kolo su otvorili lideri na ljestvici MOK Čazma i OK Daruvar. U Gradskoj sportskoj dvorani u Daruvaru igrala se utakmica koja je, iako je do kraja prvenstva ostalo 10 kola, već možda odlučila tko će osvojiti prvenstvo. Svi koji su prisustvovali mogli su uživati u ogledu dva županijska rivala koji su pokazali koliko je odbojka atraktivan i uzbudljiv sport. Kao i na početku prvenstva, Čazma je odnijela pobjedu i napravila veliki korak u osvajanju prvenstva i ove sezone. No, nije bilo lako, Čazmanci su poveli dobivši prvi set 21:25. Drugi set je otišao na stranu Daruvara 25:23, dok su treći ponovno dobili Čazmanci 23:25. Daruvar je u četvrtom setu „pomeo“ Čazmance koji su set završili sa samo 11 poena, bilo je 25:11, a pobjednika je odlučio peti set. Možda je bilo za očekivati  da će ga Daruvar dobiti, no kao i puno puta do sada, kada je najteže, odbojkaši Čazme izvuku ono najbolje iz sebe, pa su tako i ovaj put peti set dobili 13:15 za konačnu pobjedu 2:3.

– Ova pobjeda je bila vrlo važna za ostanak na prvom mjestu i vodi nas prema onom zacrtanom cilju, a to je ulazak u 1. ligu sljedeće natjecateljske sezone. Daruvarčani su bili izrazito „nabrijani“ na ovu utakmicu. I njima je puno značila jer imaju iste afinitete kao mi na kraju sezone. Ono što je dobro je da su svi igrači u top formi, a sljedeću utakmicu igramo kod kuće, najvjerojatnije u subotu, 10. veljače, u večernjim satima protiv Gorice, rekao nam je predsjednik MOK Čazma Žarko Jančić.

Čazmanci su čvrsto na 1. mjestu tablice II. odbojkaške lige  – Regija sjever s 22 boda, četiri više od drugoplasiranog Daruvara  i ostalih pratitelja Gorice i HAOK Mladosti II koji su na 14 bodova.

Podsjetimo, MOK Čazma ove sezone izgubio je samo jednu službenu utakmicu, i to u Kupu Hrvatske protiv superligaša Rovinja, dok je sve prvenstvene utakmice dobio.