5.8 C
Bjelovar
Srijeda, 21 veljače, 2024
spot_img

Izlet za pamćenje: Mladi nogometaši NK Bjelovara prošlog vikenda bili u Splitu, gledali su jadranski derbi i igrali s vršnjacima Hajduka i Splita

Nove vijesti

Mladi nogometaši NK Bjelovara proveli su prošli vikend na izletu u Splitu, gdje su imali priliku igrati prijateljske utakmice s NK Hajdukom i NK Splitom. Nogometaše rođene 2012. i 2013. godine srdačno je ugostio NK Hajduk. Ovi talentirani igrači, čiji su roditelji također sudjelovali na izletu, sjajno su predstavili NK Bjelovar, koji pod vodstvom trenera Majdandžića gradi snažnu ekipu u županijskoj ligi.

Posebno uzbudljiv trenutak za mlade nogometaše bio je prisustvovanje jadranskom derbiju između NK Hajduka i NK Rijeke. Tijekom posjeta stadionu Hajduka, imali su priliku fotografirati se s poznatim zvijezdama poput Livaje, Krovinovića, Melnjaka i predsjednika kluba Jakobušića.

Izlet su organizirali treneri Majdandžić i Pavić, uz podršku tajnika Pavlovića. Važno je napomenuti da su svi troškovi ovog izleta bili pokriveni sponzorstvom, što je omogućilo mladim nogometašima da uživaju u ovoj nezaboravnoj sportskoj avanturi.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika