Teška prometna nesreća dogodila se u utorak u dopodnevnim satima ispred hotela Park. Svjedoci  nesreće opisuju kako se je s kamiona s beton pumpom, odvojila tzv. noga koja je prvo pokupila prometni znak a onda i tri 20-godišnje djevojke  koje su hodale nogostupom. Prema riječima očevidaca kamion je Stelu vukao 20.tak metara dok nije shvatio što se događa. Druge dvije djevojke odbačene su na obližnju ogradu pri čemu je jedna jako udarila glavom, te se liječnici i dalje bore za njen život.

Daruvarčanka Stela N. bila je studentica Fakulteta  za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci. Marljiva i uvijek nasmijana Stela će nam svima ostati u sjećanju kao pametna djevojka koja se sa svim nedaćama života nosila vrlo hrabro. 2020.godine Stela je izgubila majku koja je preminula iznenada od srčanog udara.

Draga Stela ,ostavila si iza sebe neizmjernu  tugu koja je ispunila srca oca,sestre i ostale rodbine,mnogobrojnih prijatelja i poznanika. Ono što nas sve ovoga trenutka može utješiti je pomisao da si sada u sigurnom zagrljaju svoje majke Nataše..(iv)

Izvor: 043 bjelovarsko-bilogorski vjesnik