DRUGA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA CENTAR; 6. KOLO SEZONE 2023./2024.:

MNK LOŠINJ – MNK BJELOVAR 1:5

Nakon završetka božićnih i novogodišnjih blagdana koji su donijeli mnoštvo zanimljivih turnira te bogatih nagradnih fondova, malonogometaši Bjelovara vratili su se prvenstvenim obvezama. Izabranici Željka Ostrmana, koji je ovom prilikom i zaigrao gostovali su na Malom Lošinju gdje su, u sklopu šestoga kola Druge hrvatske malonogometne lige Centar uvjerljivo slavili rezultatom 1:5 protiv tamošnjeg istoimenog domaćina. Nastavili su tako Bjelovarčani svoj odličan pobjednički put te učinili još jedan korak ka svom  konačnom cilju – osvajanju naslova prvaka u ovom malonogometnom društvu.

Shodno svemu navedenome, najudaljenije ligaško gostovanje Bjelovarčani su odradili na najbolji mogući način s tim što su Ostrman i njegovi suigrači od samog početka gospodarili terenom. Tako su već nakon prvog poluvremena u SD Mali Lošinj imali prednost 0:3. Dvostruki strijelac bio je Tin Gršić (6. i 18. minuta) te Deni Hajdarović u 14. Nastavak susreta donio je smanjenje bjelovarskog vodstva, a egzekutor za Lošinjane bio je Kevin Kalanja u 24. No, više od toga domaćini nisu mogli jer je priča zaključena u gostujuću korist sa još dva pogotka. Zabijali su Vedran Cvitković u 31. i Marin Nikolić u 40. minuti.

Kod Bjelovara su osim spomenutih strijelaca te Ostrmana još igrali: Nikola Beljan (V), Dino Bajsić, Borna Vidićek i Matija Tolić. Kažimo još da iduće, sedmo kolo MNK Bjelovar donosi domaćinstvo protiv varaždinskog Fotexa. Bit će to derbi meč, pa ga svakako valja ispratiti.