Poznato je da je tijekom zimskih mjeseci, odnosno pripremnog razdoblja za drugi dio sezone u gotovo svim sportskim momčadima jako prometno. To znači da igrači odlaze, dolaze kao na tekućoj vrpci te da zapravo struka, zajedno s klupskim čelnicima traži ono što nedostaje i ono što smatra najboljim za svoju igračku križaljku. Tim putem ide i NK Bjelovar koji i dalje mukotrpno radi na popunjavanju svog igračkog kadra.

Shodno tome, iz talijanskog prvoligaša Leccea prije svega nekoliko dana na bjelovarski gradski stadion stigao je vratar Lovro Herceg. Riječ je o mladiću 2005. godišta, a koji će, to se nadaju svi u bjelovarskoj momčadi na adekvatan način zamijeniti sada već bivšeg čuvara mreže bjelovarskih bijelih – Gabriela Iličevića. Isto tako, iz povjerljivih izvora bliskih NK Bjelovar doznajemo da se traga za dva iskusna stopera koja bi dodatno pojačala konkurenciju, odnosno doprinijela mirnoći obrane u „škakljivim“ situacijama. Jer, budimo realni, tih „škakljivih“ situacija kod nogometaša Bjelovara u prvom dijelu sezone nije manjkalo.

Stoga, zaključak jest taj da ćemo nastaviti budno pratiti sva zbivanja u i oko gradskog nogometnog kluba te vas pravovremeno izvještavati o svim nastalim novostima.