12.6 C
Bjelovar
Petak, 23 veljače, 2024
spot_img

U Bjelovaru će se ponovo kartati belot

Nove vijesti

Bjelovarski caffe bar Platinum, koji se nalazi na adresi Vladimira Nazora 2a će ove nedjelje – 21. siječnja po drugi puta biti domaćin službenoga turnira u belotu. Akcija će ovoga puta započeti od 14:30 sati, a organizator ovog hvale vrijednog događaja ponovo je Filip Šarić. Podsjetimo, riječ je o mladom, sedamnaestogodišnjem Bjelovarčaninu koji je ovu nadaleko poznatu kartašku igru naučio od svog oca, vrsnog igrača. Uz njega ju je jako zavolio s tim da su njih dvojica na ovu ideju došli nakon što su kao par participirali na turnirima diljem Republike Hrvatske. Dakle, sada su sva uzbuđenja kartanja, koja donosi ova igra odlučili još jednom donijeti i u svoj grad, pa je očigledno da im je cilj sve ovo pretvoriti u tradiciju.

Ono što je važno napomenuti u ovoj priči jest to da kotizacija po paru iznosi 30 eura, da je broj parova ograničen, da su za sve sudionike osigurani hrana i piće, ali i to da sve do polufinalnih okršaja postoji mogućnost repasaža. Također, nikako se ne smiju zaboraviti nagrade. Naime, najbolja tri para kući će ponijeti pozamašne novčane iznose što zapravo znači da će prvoplasiranima pripasti 700, drugoplasiranima 400 te trećeplasiranima 200 eura.

Prijave se vrše na broj mobitela 095/763-7093, i to sve do početka turnira (ukoliko kapaciteti ne budu popunjeni ranije). Stoga, ako ste zaljubljenik u belot, odnosno kartaške igre općenito pravo mjesto za vas nadolazeće nedjelje je upravo caffe bar Platinum, mjesto koje je odnedavno zasjalo u potpuno novom ruhu. Dobrodošli!

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika