5.8 C
Bjelovar
Srijeda, 21 veljače, 2024
spot_img

Ukoliko ste ljubitelj izleta, prirode i druženja mjesto vam je u Planinarskom društvu

Nove vijesti

Prema planu i programu, iako je bilo malih izmjena, Planinarsko društvo Petrov vrh krenulo je s novom sezonom planinarskih izleta ali i upisom novih članova.

Prema informaciji koja dolazi s društvenih stranica cijene su ostale iste kao i prošle godine: seniori (plava markica): 13 €,umirovljenici i nezaposleni (crvena markica): 6,50 € dok djeca, učenici i studenti (zelena markica): 4 €.

Prvi ovogodišnji izlet bio je tradicionalni Zimski pohod Novskim brdom koje je vodio poznati planinar Josip Prević.

Uz poziv starim i novim ljubiteljima izleta u prirodu ,daruvarski planinari su se prisjetili i godišnjice kreiranja svoje FB stranice od kada je prošlo punih 10 godina.

-Igrom slučaja 15.1. nije važan samo za Hrvatsku, već je značajan i za naše planinarsko društvo.Naime, upravo tog datuma 2014. otvorena je ova stranica i započeo je novi vid komunikacije sa svima koje je zanimalo što se to događa u našem društvu. Stranicu je pokrenuo Darko Hrešić koji ju je sam uređivao do 2017. Objave su uglavnom bile vezane za Petrov vrh i događanja u i oko doma. 2017. godine na stranici su nekoliko mjeseci istovremeno objavljivali Narcisa Turbić, tajnik Svemira Tihomir Djedović i Narcis Smojver, da bi od jeseni te iste godine ostao samo muški dio ekipe. U ovih nekoliko godina bilo je tu mnoštvo objava o radu društva i vjerujemo da smo na taj način mnogima pojasnili što nas to vuče u planine, a samim tim i ponukali ih da nam se pridruže. Lijepo se prisjetiti da smo s vama na ovaj način eto već 10 godina i nadajmo se da ćemo tako nastaviti i u budućnosti.

Izvor: 043 Bjelovarsko-bilogorski vjesnik

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika