Maturantima kojima se svakim danom bliže ispiti iz državne mature najviše glavobolja zna zadavati matematika. Budući da kod velikog broja maturanata i njihovih roditelja prevladava strah oko državne mature iz matematike, „Školica“ je mjesto za poduku upravo iz tog predmeta!  

Za Bjelovarske maturante su pripremili zbirku „Pripreme za maturu iz matematikekoja može poslužiti i kao dodatni materijal za vježbu srednjoškolcima. Zato je knjiga podijeljena na četiri dijela koji odgovaraju razredima, odnosno godinama učenja matematike u srednjoj školi. Zadaci su raspoređeni ovisno o znanju potrebnom za njihovo rješavanje. Zadaci koji se nalaze u zbirci pokrivaju cjelokupno gradivo iz ispitnog kataloga državne mature za 2023. godinu. To znači da vam dodatni zadaci za učenje nisu neophodni, iako kod učenja uvijek vrijedi ona poslovica – „Od viška glava ne boli“.

Otkako je započela standardizirana državna matura, koja je ujedno zamijenila prijemne ispite na većini fakulteta, učenicima je stvoren dodatni pritisak i strah od neuspjeha. Zato naglašavaju kako ova matura nije ništa teža od one koju su imali vaši roditelji niti je zahtjevnija od prethodno spomenutih prijemnih ispita. Nema potrebe bojati se mature, ali to ne znači da je trebate olako shvatiti. Pošto je obim gradiva velik, kampanjsko učenje neće biti od koristi. Stoga, krenite polako i na vrijeme, pa neće biti potrebe za brigom.

Ako se želite pripremati uz pomoć profesora s višegodišnjim iskustvom u opuštenoj radnoj atmosferi te efikasno proći cjelokupno gradivo za državnu maturu iz matematike, profesori iz Školice raduju se pomoći vam u savladavanju novih akademskih izazova. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer sljedeći ciklus počinje uskoro! Rezervacije za pripreme se vrše preko maila: info@skolica.eu ili na broj mobitela: 099/672-3930.