U Petrijancu, nedaleko Varaždina, završena je  nagradna igra tvrtke Fanon koja je privukla pažnju mnogobrojnih sudionika. Nagradna igra trajala je od 2. studenog do 22. prosinca te je obuhvatila čak 18 trgovina Cibo, koje su dio Fanonove mreže. Sudionici su imali zadatak skupiti 8 naljepnica tijekom navedenog razdoblja, a svaka naljepnica dodijeljena je nakon potrošenih 7 eura u bilo kojem Cibo centru. Prije tjedan dana, u svakom centru izvučene su po tri nagrade, ukupno 54, ,a svi prikupljene kuponi iz Cibo centara, nakon prvog izvlačenja, našli su se u velikom finalnom izvlačenju. Današnje izvlačenje bilo je posebno uzbudljivo jer su izvučene tri glavne nagrade, čime je ukupni nagradni fond dosegnuo visokih 4 618 eura.

Izvlačenje je bilo otvoreno za javnost, a ljubitelji nagradnih igara mogli su uživo pratiti izvlačenje putem Facebook stranice Super radija. Učenice Osnovne škole Petrijanec dodale su poseban šarm događaju izvodeći prigodne božićne pjesme.

Voditelj Cibo centara, Saša Komarica, obratio se okupljenima na početku programa i predstavio je tvrtku Fanon dok je voditelj programa bio popularni radijski voditelj Dražen Kocijan-Kocka.

Dobitnici nagrada su:

3.nagrada Motorni trimer Kawasaki-IVANA ŠAKIĆ (Studenci-Sinj)

2.nagrada Motorna pila Husquarna..IVICA BARAČ (SINJ)

1.nagrada Kopačica Benassi Honda…Milica Tišljar (Donja Gracenica-Voloder)