U nedjelju – 17. prosinca, Taekwondo klub „Fox“ Bjelovar još je jednom prezentirao svoju veliku snagu. Naime, njegovi članovi i članice sudjelovali su na posljednjem ovogodišnjem natjecanju – 25. „Jastreb Kupu prijateljstva“ u Samoboru te pritom ostvarili spektakularan uspjeh. Da budemo još precizniji, bjelovarski je taekwondo kraj sezone obilježio osvajanjem čak 21 medalje. Shodno navedenome, ovo je svakako dan koji će ostati urezan u sjećanje svih prijatelja bjelovarskog taekwondoa uz napomenu kako je na borilište izašao rekordan broj Bjelovarčana i Bjelovarčanki – njih 36.

Klub je pokazao svoju raznolikost i snagu, a u cijelu su priču bili uključeni i limači. Oni su u Samoboru nastupili u kickovima, dok se prva momčad istaknula u borbama. Sve ovo je rezultat odvažnog rada te predanosti s tim što je u Bjelovar došlo šest zlata, devet srebra te šest bronci. Na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popeli su se: Viktorija Oslovar, Paulina Kovačević, Patrik Hajduković, Roko Račan, Teo Sambolek i Jakov Marjanović. Ovi su mladići, odnosno djevojke demonstrirali iznimnu borbenost i vještinu, dok priču nastavljamo osvajačima srebra.

Ta srebra ponosno su ponijeli: Rea Prišlin, Jan Malogorski, Matej Vincelj, Hanna Juretić, Iva Ćurić, Noa Bohnec, Tin Komljenović, Rafael Kalabek te Roko Chorvatovič. Broncama su sve zaokružili: Petra Klen, Lucija Vrdoljak, Petra Gazić, Luka Hrestak, Damjan Jelavić i Gabrijela Jurković. Osim svih ovdje navedenih nastupili su još te svojim suparnicima pružili snažan otpor: Anika Čapo, Vito Selak, Antonia Kalabek, Tara Reljić, David Kušen, Dea Zvonar, Erik Zvonar, Eva Erceg, Filip Hrestak, Fran Begić, Ivano Pospišil, Lana Mati, Nikolina Dominković, Rea Marta Sedlić i Zvonimir Prišćan.

Nadalje, još jednom vrijedi izdvojiti limače koji su na tatami stali po prvi put hrabro se suočavajući sa svim izazovima koji su stavljeni pred njih. Klub se ponosi svim svojim natjecateljima, a posebice onima koji su svojim kućama ponijeli zaslužene medalje. Naposljetku, kažimo još kako je ovaj izrazito uspješan dan za Taekwondo klub „Fox“ Bjelovar okončan najslađe moguće. Naime, momčad je posjetila jednu poznatu samoborsku slastičarnicu te uživala u samoborskoj tradiciji – kremšnitama. Također, klupsko čelništvo od srca se zahvaljuje roditeljima koji su podršku pružali od prve do posljednje borbe tako pridonijevši ovom uspjehu te ogromnoj radosti.