Svoja vrata za posjetitelje prije dvadesetak dana otvorila je božićna bajka obitelji Salaj u Grabovnici. Ova manifestacija, koja se već 22 godine održava na imanju obitelji Salaj, postala je jedna od najvećih božićnih atrakcija u regiji.

Manifestacija će trajati do 8. siječnja 2024. i otvorena je svakodnevno, uključujući vikende i blagdane, od 14 do 21 sat.

Da je i ove godine prepoznato imanje u Grabovnici i da za njim vlada veliki interes od strane posjetitelja potvrdio nam je Zlatko Salaj.

– Zadovoljan sam posjećenošću. Odasvud ima posjetitelja i stvarno sam zadovoljan. Rekordna manifestacija po posjećenosti bila nam je 2018./2019. ona prije korone, a onda su te brojke strahovito pale. Prošle godine počele su lagano rasti, a ova godina će vjerojatno biti bolja nego prošla, ali neće dostići razinu te rekordne godine, otkriva nam Salaj.

Dodao je kako se trud i rad na ukrašavanju imanja i ove godine isplatio jer su posjetitelji koji dolaze iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva iznimno zadovoljni viđenim.

– Pa da vam iskren budem, svi koji nas posjete imaju pozitivne komentare i stvarno su svi zadovoljni. Posjetitelji nam dolaze iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva, najviše ima gostiju iz Mađarske. Onda dolaze iz Slovenije, Austrije, Italije, Bosne i Hercegovine te Srbije, zaključio je Salaj.