Ove subote, Bjelovar će nastaviti obogaćivati adventske doživljaje raznolikim sadržajem i aktivnostima. Prijepodne će započeti hokejaškim događanjem na klizalištu.

U 17 sati, pozivamo vas da se pridružite manifestaciji pod nazivom “Folklorni plesovi Hrvatske i revija narodne nošnje”. Ova atrakcija, organizirana od strane KUD-a “Bjelovar” i pod pokroviteljstvom Zajednice udruga u kulturi Grada Bjelovara, održat će se u Domu kulture u Bjelovaru. Nastupaju KUD “Bjelovar” iz Bjelovara, kulturni centar “Klasje” iz Privlake, te Igor Grgić, sakupljač i kolekcionar bilogorske narodne nošnje.

Uz ugodno druženje s Argonautima i Djedom Mrazom, te Adventom na tržnici i raznim drugim događanjima, vrhunac dana bit će koncert Najboljih hrvatskih tamburaša s početkom u 19 sati na Adventskoj pozornici.

Tijekom subotnjeg dana, imat ćete priliku susresti Dubravka Kovačevića, koji će svojom svirkom na vergli zabaviti Bjelovarčane. A u nedjelju, ne propustite “Božićnu baletnu bajku” u Domu kulture s početkom u 18 sati, kao ni koncert duhovne glazbe “Fidelis” na Adventskoj pozornici od 19 sati.